
Συσκευές & Αξεσουάρ
金沙花椰海鮮燒
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 人份
Υλικά
-
鹹蛋2 顆
-
蒜頭20 克
-
沙拉油20 克
-
新鮮紅辣椒 切斜片1 根
-
花枝 切塊(約3公分)200 克
-
草蝦 開背、去腸泥8 隻
-
米酒2 大匙
-
蠔油2 大匙
-
糖1 茶匙
-
綠色花椰菜 切小朵250 克
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
220 kcal /
921 kJ
Πρωτεΐνη
13.5 g
Λιπαρά
16.4 g
Υδατάνθρακες
6.1 g
Φυτικές ίνες
1.7 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

快速晚餐
10 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν