
Συσκευές & Αξεσουάρ
檸檬香蒜蝦
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 20 λεπτ.
4 人份
Υλικά
-
蒜頭6 粒
-
奶油20 克
-
草蝦 去鬚腳、開背去腸泥400 克
-
鹽½ 茶匙
-
黑胡椒粉1 茶匙
-
紅辣椒粉½ 茶匙
-
新鮮香菜 只取葉子5 枝
-
檸檬汁2 大匙
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
153 kcal /
642 kJ
Πρωτεΐνη
22.5 g
Λιπαρά
5.9 g
Υδατάνθρακες
3 g
Φυτικές ίνες
0.8 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

熱炒排行榜
11 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν