 
            Συσκευές & Αξεσουάρ
西芹炒魚皮
                
                Προετοιμασία 15 λεπτ. 
              
              
                
                Σύνολο 20 λεπτ.
              
              
                
                4 人份
              
            Υλικά
- 
          蒜頭15 克
- 
          薑10 克
- 
          新鮮紅辣椒 切段10 克
- 
          油30 克
- 
          蔥 切段,可多備一些切成蔥花10 克
- 
          西洋芹 切片150 克
- 
          魚皮 洗淨切段 , 川燙300 克
- 
          醬油膏2 茶匙
- 
          糖½ 茶匙
- 
          烏醋1 茶匙
- 
          米酒2 大匙
- 
          香油3 - 5 滴
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 人份
                    Πρωτεΐνη
                    
                        0.5 g 
                    
                  
                  
                    Θερμίδες
                    
                        400 kJ  / 
                        95 kcal 
                    
                  
                  
                    Λιπαρά
                    
                        7.593 g 
                    
                  
                  
                    Φυτικές ίνες
                    
                        0.709 g 
                    
                  
                  
                    Υδατάνθρακες
                    
                        2.963 g 
                    
                  
              Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
 
                      
                        一級棒海鮮料理
                        11 Συνταγές
Ταϊβάν
                    
                  Ταϊβάν
 
                                     
                                     
                                    