
Συσκευές & Αξεσουάρ
紅咖哩魚
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 15 λεπτ.
2 人份
Υλικά
-
紅魽魚 ,帶骨、切片400 克
-
檸檬汁1 大匙
-
鹽2 茶匙
-
白花椰菜 切小朵200 克
-
新鮮四季豆 捏去頭尾和莖,切段(約4公分)75 克
-
紅蔥頭4 粒
-
新鮮紅辣椒 去籽、切段6 根
-
蒜頭3 粒
-
新鮮南薑 切小塊15 克
-
薑黃粉¼ 茶匙
-
新鮮香菜根 切段10 克
-
油30 克
-
新鮮檸檬香茅 取白色根部,切片1 根
-
新鮮檸檬葉3 片
-
乾月桂葉2 片
-
水100 克
-
椰奶300 克
-
羅望子醬3 茶匙
-
棕櫚糖2 茶匙
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
124 kcal /
522 kJ
Πρωτεΐνη
24.6 g
Λιπαρά
1.9 g
Υδατάνθρακες
3.9 g
Φυτικές ίνες
0.1 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

東南亞風味在我家
11 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν