 
            Συσκευές & Αξεσουάρ
紅咖哩魚
                
                Προετοιμασία 30 λεπτ. 
              
              
                
                Σύνολο 1ωρ. 15 λεπτ.
              
              
                
                2 人份
              
            Υλικά
- 
          紅魽魚 帶骨、切片400 克
- 
          檸檬汁1 大匙
- 
          鹽2 茶匙
- 
          白花椰菜 切小朵200 克
- 
          新鮮四季豆 捏去頭尾和莖,切段(約4公分)75 克
- 
          紅蔥頭4 粒
- 
          新鮮紅辣椒 去籽、切段6 根
- 
          蒜頭3 粒
- 
          新鮮南薑 切小塊15 克
- 
          薑黃粉¼ 茶匙
- 
          新鮮香菜根 切段10 克
- 
          油30 克
- 
          新鮮檸檬香茅 取白色根部,切片1 根
- 
          新鮮檸檬葉3 片
- 
          乾月桂葉2 片
- 
          水100 克
- 
          椰奶300 克
- 
          羅望子醬3 茶匙
- 
          棕櫚糖2 茶匙
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 人份
                    Πρωτεΐνη
                    
                        24.6 g 
                    
                  
                  
                    Θερμίδες
                    
                        522 kJ  / 
                        124 kcal 
                    
                  
                  
                    Λιπαρά
                    
                        1.9 g 
                    
                  
                  
                    Φυτικές ίνες
                    
                        0.1 g 
                    
                  
                  
                    Υδατάνθρακες
                    
                        3.9 g 
                    
                  
              Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
 
                      
                        東南亞風味在我家
                        11 Συνταγές
Ταϊβάν
                    
                  Ταϊβάν
 
                                     
                                     
                                    