 
            Συσκευές & Αξεσουάρ
三絲魚卷
                
                Προετοιμασία 40 λεπτ. 
              
              
                
                Σύνολο 1ωρ. 35 λεπτ.
              
              
                
                12 片
              
            Υλικά
- 
          鱸魚 (菲力部位,約4片)500 克
- 
          鹽1 ½ 茶匙
- 
          白胡椒粉1 ½ 茶匙
- 
          米酒1 茶匙
- 
          太白粉½ 茶匙
- 
          火腿 切絲2 片
- 
          紅蘿蔔 切絲30 克
- 
          白蘿蔔 切絲30 克
- 
          薑 切絲15 克
- 
          蔥 切絲20 克
- 
          新鮮紅辣椒 切絲1 根
- 
          水600 克
- 
          香油1 茶匙
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 片
                    Πρωτεΐνη
                    
                        7.4 g 
                    
                  
                  
                    Θερμίδες
                    
                        140 kJ  / 
                        33 kcal 
                    
                  
                  
                    Λιπαρά
                    
                        0.1 g 
                    
                  
                  
                    Φυτικές ίνες
                    
                        0.2 g 
                    
                  
                  
                    Υδατάνθρακες
                    
                        0.8 g 
                    
                  
              Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
 
                      
                        一級棒海鮮料理
                        11 Συνταγές
Ταϊβάν
                    
                  Ταϊβάν
 
                                     
                                     
                                    