Maquereaux et artichauts à l'escabèche

Maquereaux et artichauts à l'escabèche

4.4 7 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 12ωρ.
4 portions

Υλικά

  • d'oignons nouveaux
    100 g
  • de carottes coupées en tronçons
    150 g
  • gousses d'ail
    2
  • d'huile d'olive
    30 g
  • de graines de coriandre
    1 c. à café
  • artichauts tournés, les fonds uniquement, coupés en lanières (5 mm) (voir "Conseil(s)"
    2
  • de vin blanc sec
    300 g
  • d'eau
    200 g
  • de vinaigre de cidre
    90 g
  • de fond de légumes en gelée
    2 cubes
  • de poivre 5 baies à ajuster en fonction des goûts
    3 pincées
  • maquereaux frais, vidés levés en filets
    4
  • de ciboulette fraîche ciselés
    20 brins

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 597 kcal / 2487 kJ
Πρωτεΐνη 44 g
Λιπαρά 36.3 g
Υδατάνθρακες 9.5 g
Φυτικές ίνες 3 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων