Risotto finocchi e zafferano

Risotto finocchi e zafferano

3.4 115 βαθμολογίες
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 porzioni

Υλικά

  • di finocchi a fettine sottili
    150 g
  • di olio extravergine di oliva + q.b.
    40 g
  • di riso Carnaroli cottura 17 minuti
    320 g
  • di acqua calda
    850 g
  • di sale
    1 cucchiaino
  • di zafferano
    1 bustina
  • di timo fresco le foglioline lavate
    2 rametti
    1 cucchiaino di timo secco, le foglioline lavate
  • olio extravergine di oliva q.b.

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 324 kcal / 1355 kJ
Πρωτεΐνη 4.8 g
Λιπαρά 12.9 g
Υδατάνθρακες 50.3 g
Φυτικές ίνες 1.7 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων