Pierogi z grzybami i karpiem

Pierogi z grzybami i karpiem

3.9 38 βαθμολογίες
Προετοιμασία 1ωρ. 5 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 35 λεπτ.
6 porcji

Υλικά

Farsz
  • grzybów, suszonych
    40 g
  • wody gorącej
    500 g
  • natki pietruszki, świeżej, tylko liście
    20 g
  • cebuli przekrojonej na pół
    100 g
  • marchewki pokrojonej na kawałki
    150 g
  • goździki
    2
  • dzwonek karpia, świeżych o grubości ok. 2 cm
    500 g
  • soli
    1 - 2 łyżeczki
  • pieprzu czarnego, mielonego
    ½ - 1 łyżeczka
  • bułki tartej
    20 g
Ciasto
  • wody ciepłej, plus dodatkowa ilość do gotowania
    250 g
  • jajko
    1
  • oleju
    20 g
  • mąki pszennej plus dodatkowa ilość do oprószenia blatu
    560 g
  • soli
    1 szczypta

Διατροφή ανά 1 porcję

Θερμίδες 537.6 kcal / 2249.5 kJ
Πρωτεΐνη 27.1 g
Λιπαρά 10.1 g
Υδατάνθρακες 83.1 g
Φυτικές ίνες 4.6 g
Κορεσμένα λιπαρά 1.9 g
Νάτριο 710.2 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων