Zupa z kapusty włoskiej z kiełbasą

Zupa z kapusty włoskiej z kiełbasą

4.3 229 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
5 porcji

Υλικά

  • kapusty włoskiej bez twardych części, pokrojonej na 5 cm kawałki
    350 g
  • masła
    30 g
  • ziemniaków pokrojonych w 1,5-2 cm kostkę
    350 g
  • kiełbasy wieprzowej, wędzonej np. śląskiej, toruńskiej, pokrojonej w 5 mm plastry
    250 g
  • wody
    900 g
  • soli
    ½ łyżeczki
  • pieprzu czarnego, mielonego
    ½ łyżeczki
  • kminku, mielonego
    ½ łyżeczki
  • majeranku, suszonego
    1 łyżeczka
  • gałki muszkatołowej, mielonej (προαιρετικό πεδίο)
    ¼ łyżeczki
  • koncentratu bulionu warzywnego, wykonanego w TM
    1 łyżeczka
    1 kostka bulionu warzywnego (na 0,5 l), pokruszona

Διατροφή ανά 1 porcję

Θερμίδες 272.1 kcal / 1138.4 kJ
Πρωτεΐνη 8.9 g
Λιπαρά 19.2 g
Υδατάνθρακες 17.3 g
Φυτικές ίνες 3.9 g
Κορεσμένα λιπαρά 7.7 g
Νάτριο 678.1 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων