Crocchette di riso con Parmigiano reggiano

Crocchette di riso con Parmigiano reggiano

4.3 17 βαθμολογίες
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
36 pezzi

Υλικά

  • di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
    150 g
  • di prezzemolo fresco le foglioline lavate ed asciugate
    3 - 4 rametti
  • di prosciutto crudo a cubetti
    50 g
  • di riso a chicco corto
    250 g
  • di brodo di pollo
    650 g
    650 g di acqua, + 1 cucchiaino di dado per brodo di pollo
  • di olio extravergine di oliva
    20 g
  • di sale
    1 cucchiaino
  • di pepe nero macinato
    1 pizzico
  • tuorlo
    1
Terminare la preparazione
  • farina tipo 00
  • pangrattato
  • olio per frittura
  • uova sbattute
    2 - 3

Διατροφή ανά 1 pezzo

Θερμίδες 113 kcal / 472 kJ
Πρωτεΐνη 3.48 g
Λιπαρά 6.49 g
Υδατάνθρακες 10.11 g
Φυτικές ίνες 0.27 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων