三色炒豆包

三色炒豆包

4.5 4 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 25 λεπτ.
4 人份

Υλικά

  • 20 克
  • 蒜頭
    3 顆
  • 乾香菇 ,泡軟,切條(寬約2公分)
    5 朵
  • 紅蘿蔔 ,切條(寬約2公分、長約5公分)
    50 克
  • 油炸豆腐皮 (約250克),切條
    4 片
  • 醬油
    2 茶匙
  • ½ 茶匙
  • 80 克
  • 白胡椒粉
    ½ 茶匙
  • 芹菜 , 取莖、切段
    30 克

Διατροφή ανά 1 人份

Θερμίδες 303 kcal / 1269 kJ
Πρωτεΐνη 12.8 g
Λιπαρά 21.4 g
Υδατάνθρακες 19.4 g
Φυτικές ίνες 5.8 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων