
Συσκευές & Αξεσουάρ
三色炒豆包
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 25 λεπτ.
4 人份
Υλικά
-
油20 克
-
蒜頭3 顆
-
乾香菇 ,泡軟,切條(寬約2公分)5 朵
-
紅蘿蔔 ,切條(寬約2公分、長約5公分)50 克
-
油炸豆腐皮 (約250克),切條4 片
-
醬油2 茶匙
-
糖½ 茶匙
-
水80 克
-
白胡椒粉½ 茶匙
-
芹菜 , 取莖、切段30 克
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
303 kcal /
1269 kJ
Πρωτεΐνη
12.8 g
Λιπαρά
21.4 g
Υδατάνθρακες
19.4 g
Φυτικές ίνες
5.8 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

元氣便當菜
11 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν