
Συσκευές & Αξεσουάρ
Fennel, asparagus and camembert salad
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 portions
Υλικά
Dressing
-
Dijon mustard20 g
-
lemon juice30 g
-
extra virgin olive oil50 g
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper1 pinch
Fennel and asparagus salad
-
Camembert cheese (whole)250 g
-
fresh thyme leaves only1 sprig
-
asparagus trimmed and cut into pieces (3 cm)2 bunches
-
salt to season
-
ground black pepper to season
-
water500 g
-
fennel bulbs cut into very thin slices (see Tip); fennel fronds reserved for garnishing2
-
rocket60 g
-
pitted black olives16
-
roasted pine nuts2 tbsp
-
micro herbs (optional)
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
437.5 kcal /
1838.3 kJ
Πρωτεΐνη
17.5 g
Λιπαρά
36.9 g
Υδατάνθρακες
6.3 g
Φυτικές ίνες
5.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
12.4 g
Νάτριο
890.5 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Varoma: Entertaining made easy
9 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPrawn spring rolls with sweet and sour sauce
1h 20min
Lu ji chi (braised chicken wings)
25min
Steamed scallops with cauliflower and truffle purée
35min
Wonton soup
1h
Sweet potato and wakame patties (TM6, Jude Blereau)
1h
Little sausages with tomato sauce and rice (9 months+)
1h
Brussels sprouts and buckwheat winter salad
45min
Oysters Kilpatrick
15min
Versatile smooth soup
45min
Beetroot carpaccio with burrata
Pas d’évaluation
Sicilian prawn salad
Pas d’évaluation
Grain free wraps
15min