
Συσκευές & Αξεσουάρ
Tandoori portobellos with creamy coconut raita
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 portions
Υλικά
Creamy coconut raita
-
continental cucumber cut into pieces (approx. 4 cm)1
-
garlic clove1
-
spring onion/shallot trimmed and cut into thirds1
-
fresh mint leaves only5 sprigs
-
coconut yoghurt (see Tips)200 g
-
filtered water50 g
-
lemon juice1 tbsp
-
sugar½ tsp
-
salt to taste1 - 2 pinches
-
extra virgin olive oil1 tbsp
Tandoori portobellos
-
extra virgin olive oil plus extra for greasing100 g
-
lime juice2 tbsp
-
chilli powder2 tsp
-
ground cinnamon2 tsp
-
cumin seeds2 tsp
-
whole cloves4
-
coriander seeds2 tsp
-
black cardamom pod (optional - see Tips)1
-
ground turmeric½ tsp
-
tomato paste20 g
-
piece fresh ginger peeled and cut into slices5 cm
-
garlic cloves4
-
salt to taste1 tsp
-
coconut yoghurt (see Tips)100 g
-
fresh portobello mushrooms8
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
921.1 kcal /
3868.7 kJ
Πρωτεΐνη
8.9 g
Λιπαρά
89.8 g
Υδατάνθρακες
16.4 g
Φυτικές ίνες
14.6 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Plant to Plate
120 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBrown rice
50 min
Raw crunch salad (Noni Jenkins)
10 min
Sticky bottom dumplings (Brett McGregor)
1 h
Sushi Rice
1 h 5 min
Chilli and cheese nachos
35 min
Mini chicken kyivs
45 min
Chicken Katsu Sandwich Sushi (Onigirazu)
1 h 30 min
Brown rice salad
40 min
Avocado and goats cheese smash
5 min
Chilli and garlic prawns
1 h 10 min
Soutzoukakia ("little sausages") with rice
1 h
Peanut and soba noodle slaw
20 min