Συσκευές & Αξεσουάρ
Mexican corn salad
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 25 λεπτ.
6 portions
Υλικά
-
water1000 g
-
sea salt plus an extra 2 pinches1 tsp
-
black rice well rinsed and drained150 g
-
corn cobs kernels removed (approx. 500 g)4 - 5
-
jalapeño chilli trimmed1
-
fresh coriander leaves only, plus extra to serve4 sprigs
-
spring onions/green onions trimmed and cut into pieces3
-
mayonnaise (see Tip)50 g
-
sour cream50 g
-
lime zest and juice1
-
ground black pepper2 pinches
-
feta cheese crumbled60 g
-
fresh long red chilli trimmed, sliced to serve (optional)1
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
521.3 mg
Πρωτεΐνη
6.8 g
Θερμίδες
1156.6 kJ /
276.4 kcal
Λιπαρά
12.6 g
Φυτικές ίνες
4 g
Κορεσμένα λιπαρά
3.8 g
Υδατάνθρακες
38 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPrawn tempura with mango salad & spicy chilli dressing
35 Min
Steamed scallops with cauliflower and truffle purée
35 Min
Spiced garlic prawns and calamari
15 Min
Mixed grain salad with lemon and honey dressing
55 Min
Parmesan gelato
4 Std. 30 Min
Watermelon canapés with whipped feta and walnuts
20 Min
Versatile smooth soup
45 Min
White Bean, Tasmanian truffle and chive soup (Paul Foreman)
15 Min
Aussie potato salad
1 Std. 30 Min
Chicken Jalapeno party poppers
50 Min
Shichimi togarashi seasoning
1 Std. 10 Min
Chicken and avocado risoni salad
40 Min