Cassola cagliaritana

Cassola cagliaritana

4.2 6 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
4 porzioni

Υλικά

  • di prezzemolo fresco le foglioline lavate
    1 mazzetto
  • di basilico fresco le foglie lavate
    1 rametto
  • spicchi di aglio senza anima
    2
  • peperoncino secco piccante
    1
  • di olio extravergine di oliva + q.b
    60 g
  • di molluschi cefalopodi misti (polpo, moscardini, seppie, totani, calamari), puliti e a pezzi
    500 g
  • di molluschi conchigliferi misti (vongole, cozze), spurgati
    1000 g
  • di pomodori sardi a pezzi
    250 g
    250 g di passata di pomodoro, sardi a pezzi
  • di vino bianco secco tipo Vermentino
    100 g
  • di pesce misto per zuppa pulito e a filetti
    500 g
  • di sale
    1 cucchiaino
  • di acqua
    100 g
  • di pane carasau
    12 fogli

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 581 kcal / 2431 kJ
Πρωτεΐνη 52.7 g
Λιπαρά 23.2 g
Υδατάνθρακες 43.1 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων