Zuppa di orzo, funghi e piselli

Zuppa di orzo, funghi e piselli

4.6 194 βαθμολογίες
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 10 λεπτ.
4 porzioni

Υλικά

  • cipolla bianca (80 g circa) a metà
    1
  • di olio extravergine di oliva
    1 cucchiaio
  • porro a rondelle
    1
  • di funghi porcini freschi
    250 g
    20 g di funghi porcini secchi
  • di vino bianco secco (προαιρετικό πεδίο)
    100 g
  • di acqua
    450 g
  • di dado per brodo vegetale fatto in casa
    1 cucchiaino
    1 di dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l), fatto in casa
  • di orzo perlato
    100 g
  • di piselli surgelati
    100 g
  • di latte
    150 g
  • di sale
    1 cucchiaino
  • di pepe
    1 cucchiaino
  • di timo fresco le foglioline lavate e asciugate
    1 mazzetto

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 43 kcal / 180 kJ
Πρωτεΐνη 2.3 g
Λιπαρά 1.5 g
Υδατάνθρακες 5.3 g
Φυτικές ίνες 1.1 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων