Vellutata di cavoletti di Bruxelles e lattuga

Vellutata di cavoletti di Bruxelles e lattuga

4.2 27 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
4 porzioni

Υλικά

  • di cipolla bianca in quarti
    80 g
  • di olio extravergine di oliva
    30 g
  • di cavoletti di Bruxelles
    250 g
  • di lattuga romana lavata
    150 g
  • di patate pelate e a tocchetti (2 cm circa)
    200 g
  • di acqua
    500 g
  • di sale
    1 cucchiaino
  • di pane casereccio
    4 fette
  • di panna (35% di grassi)
    100 g
    100 g di latte intero
  • di Parmigiano reggiano grattugiato
    20 g
  • pepe nero macinato fresco a piacere

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 349 kcal / 1460 kJ
Πρωτεΐνη 9.9 g
Λιπαρά 18.3 g
Υδατάνθρακες 38.7 g
Φυτικές ίνες 5.8 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων