Vellutata di indivia belga e speck

Vellutata di indivia belga e speck

3.6 14 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
4 porzioni

Υλικά

  • di indivia belga a pezzi
    400 g
  • di patate pelate e a tocchetti (2 cm circa)
    200 g
  • di acqua
    400 g
  • di sale
    1 cucchiaino
  • di speck a fettine
    100 g
  • di panna (35% di grassi)
    150 g

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 253 kcal / 1058 kJ
Πρωτεΐνη 9.8 g
Λιπαρά 18.8 g
Υδατάνθρακες 11.9 g
Φυτικές ίνες 2.3 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων