Minestra di pane e lenticchie

Minestra di pane e lenticchie

3.8 24 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 55 λεπτ.
4 porzioni

Υλικά

  • di cipolla in quarti
    80 g
  • di carota pelata e a pezzi (2 cm circa)
    80 g
  • di sedano a pezzi
    30 g
  • di porro a pezzi (2 cm circa)
    80 g
  • di olio extravergine di oliva + q.b.
    40 g
  • di lenticchie in scatola, scolate e sciacquate (vedere varianti)
    400 g
  • di acqua
    700 g
  • di passata di pomodoro
    100 g
  • di sale
    1 cucchiaino colmo
  • di pomodori ciliegino a metà
    200 g
  • di pane casereccio a tocchetti, tostato
    200 g

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 373 kcal / 1560 kJ
Πρωτεΐνη 11.1 g
Λιπαρά 13.5 g
Υδατάνθρακες 55.2 g
Φυτικές ίνες 8.5 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων