Zuppa gitana

Zuppa gitana

3.0 10 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
4 porzioni

Υλικά

  • di cipolla in quarti
    80 g
  • di mandorle pelate
    10 g
  • di olio extravergine di oliva
    30 g
  • di aceto di mele
    20 g
  • di ceci in scatola sgocciolati e sciacquati (vedere varianti)
    250 g
  • di pere sbucciate e a tocchetti (1 cm circa)
    150 g
  • di polpa di zucca a tocchetti (1 cm circa)
    200 g
  • di paprika dolce
    1 cucchiaino
  • di acqua
    500 g
  • di passata di pomodoro
    100 g
  • di dado per brodo vegetale
    1 cucchiaino colmo
    1 cucchiaino di sale

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 185 kcal / 774 kJ
Πρωτεΐνη 5.9 g
Λιπαρά 10.5 g
Υδατάνθρακες 17.8 g
Φυτικές ίνες 5.4 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων