Συσκευές & Αξεσουάρ
Torta Pasqualina
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 50 λεπτ.
16 slices
Υλικά
Filling
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)100 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only20 g
-
garlic cloves2
-
olive oil plus extra for brushing15 g
-
artichoke hearts marinated in herb oil, drained280 g
-
fresh spinach leaves rinsed300 g
-
dried mushrooms (porcini) soaked in warm water for 30 minutes, then drained30 g
-
dried marjoram⅛ tsp
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
medium eggs4
-
ricotta cheese450 g
-
whipping cream50 g
Hot Water Shortcrust Pastry
-
lard diced, plus extra for greasing140 g
-
salt1 tsp
-
water90 g
-
milk80 g
-
plain flour500 g
-
medium eggs4
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 slice
Πρωτεΐνη
12.6 g
Θερμίδες
1527 kJ /
365 kcal
Λιπαρά
22.5 g
Υδατάνθρακες
28.2 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
Everything Easter
11 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPizza Diavola
1h 30min
Argentinian Chicken Empanadas
3h 40min
Crab Tart
2h 30min
Rainbow Flat Bread
50min
Quick Bread Rolls
45min
Egg Salad in Crispy Easter Nests
1h
Creamy Feta Dip
5min
Pizza Mummy
1h 20min
Oatcakes
1h
Sausage Rolls
1h 10min
Savoury Cheesecake with Caramelised Onions
14h 15min
White Bread
3h