Allergen-friendly Mushroom Risotto

Allergen-friendly Mushroom Risotto

4.0 11 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 20 λεπτ.
4 portions

Υλικά

Stock
  • onions quartered
    230 g
  • garlic cloves
    2
  • extra virgin olive oil
    30 g
  • water hot
    1200 g
  • black peppercorns
    ½ Tbsp
  • dried bay leaves
    2
  • fresh thyme
    2 sprigs
    ½ tsp dried thyme
Risotto
  • fresh parsley leaves
    10 g
  • onions quartered
    100 g
  • garlic clove
    1
  • extra virgin olive oil
    40 g
  • dried porcini mushrooms soaked in boiling water for 30 minutes then squeezed dry, soaking liquid reserved
    50 g
    250 g fresh porcini mushrooms
  • risotto rice
    350 g
  • nutritional yeast (προαιρετικό πεδίο)
    2 Tbsp
  • fine sea salt
    1 ½ tsp

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 511 kcal / 2139 kJ
Πρωτεΐνη 15.9 g
Λιπαρά 20.1 g
Υδατάνθρακες 70.7 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων