
Συσκευές & Αξεσουάρ
蕃茄優格雞肉軟飯
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
4 人份
Υλικά
-
雞胸肉 ,切塊(約2公分)140 克
-
原味優格1 大匙
-
洋蔥 ,切塊(約2公分)60 克
-
油10 克
-
白米80 克
-
罐裝切碎番茄150 克
-
番茄醬1 大匙
-
馬鈴薯 ,切塊(約2公分)100 克
-
水160 克
-
豆漿80 克
-
毛豆80 克
-
鹽½ 茶匙
-
糖1 茶匙
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
208 kcal /
869 kJ
Πρωτεΐνη
14.3 g
Λιπαρά
4.5 g
Υδατάνθρακες
27.8 g
Φυτικές ίνες
2.8 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

寶寶的營養餐
11 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν