蕃茄優格雞肉軟飯

蕃茄優格雞肉軟飯

4.0 4 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
4 人份

Υλικά

  • 雞胸肉 ,切塊(約2公分)
    140 克
  • 原味優格
    1 大匙
  • 洋蔥 ,切塊(約2公分)
    60 克
  • 10 克
  • 白米
    80 克
  • 罐裝切碎番茄
    150 克
  • 番茄醬
    1 大匙
  • 馬鈴薯 ,切塊(約2公分)
    100 克
  • 160 克
  • 豆漿
    80 克
  • 毛豆
    80 克
  • ½ 茶匙
  • 1 茶匙

Διατροφή ανά 1 人份

Θερμίδες 208 kcal / 869 kJ
Πρωτεΐνη 14.3 g
Λιπαρά 4.5 g
Υδατάνθρακες 27.8 g
Φυτικές ίνες 2.8 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων