
Συσκευές & Αξεσουάρ
Topfenbrot mit Haferflocken und Wildkäutermix
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 15 λεπτ.
18 Scheiben
Υλικά
-
Öl zum Einfetten
-
Haferflocken500 g
-
Sonnenblumenkerne15 g
-
Topfen, 20% Fett500 g
-
Eier (Größe M)5
-
gemischte Kräuter, frisch (z. B. Bärlauch, Brennnessel, Löwenzahnblätter, Giersch, Breitwegerich)40 g
-
Wasser100 g
-
Salz2 TL
-
Kümmel, gemahlen nach Geschmack½ - 1 TL
-
Weinstein-Backpulver2 TL
-
Honig1 TL
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 Scheibe
Πρωτεΐνη
9 g
Θερμίδες
695 kJ /
166 kcal
Λιπαρά
6 g
Φυτικές ίνες
2 g
Υδατάνθρακες
19 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Wilde Kräuter
11 Συνταγές
Αυστρία
Αυστρία

Wilde Kräuter
25 Συνταγές
Αυστρία
Αυστρία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνToastbrot (glutenfrei)
14ωρ.
Weißbrot
1ωρ. 50 λεπτ.
Mediterranes Rosmarinbrot
1ωρ. 55 λεπτ.
Proteinbrot
1ωρ. 15 λεπτ.
Menü: Vollwert-Focaccia mit Tomaten-Feta-Dip, Erdbeertraum
50 λεπτ.
Vollkornbrot
5ωρ.
Portugiesisches Weißbrot (Pão de água)
3ωρ. 30 λεπτ.
Allrounder-Brot
45 λεπτ.
Karotten-Walnuss-Brot
2ωρ.
Bauernbrot
2ωρ. 20 λεπτ.
Blüten-Focaccia
1ωρ. 45 λεπτ.
Maroniscones
10ωρ.