Steamed mushroom and egg pots

Steamed mushroom and egg pots

3.9 14 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 portions

Υλικά

  • ghee plus extra for greasing
    1 tbsp
  • Gruyère cheese cut into pieces (approx. 3 cm)
    40 g
  • eschalots
    50 g
  • garlic cloves
    2
  • fresh mixed mushrooms cut into halves
    300 g
  • fresh flat-leaf parsley leaves only
    2 sprigs
  • eggs
    4
  • salt to season
  • ground black pepper to season
  • water
    500 g
  • fresh chives finely chopped for garnishing

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 portion

Νάτριο 277.9 mg
Πρωτεΐνη 12.4 g
Θερμίδες 809.3 kJ / 192.5 kcal
Λιπαρά 14.8 g
Φυτικές ίνες 1.5 g
Κορεσμένα λιπαρά 7.4 g
Υδατάνθρακες 2.5 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων