
Συσκευές & Αξεσουάρ
萵苣濃湯&青花菜佐黑橄欖醬
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
6 人份
Υλικά
黑橄欖醬
-
去核黑橄欖200 克
-
巴西利 ,只取葉子40 克
-
蒜頭2 粒
-
酸豆 ,瀝乾水份40 克
-
萊姆汁10 克
-
特級初榨橄欖油70 克
-
鹽2 小撮
萵苣濃湯&蒸青花菜
-
洋蔥 ,切塊80 克
-
蒜頭1 粒
-
奶油20 克
-
青花菜 ,切小朵 (約 5 公分)600 克
-
鹽2 小撮
-
黑胡椒粉½ 茶匙
-
馬鈴薯 ,切塊(約 3 公分)150 克
-
自製蔬菜高湯醬1 茶匙
-
水600 克
-
野苣200 克
-
鮮奶油,含脂量約35%80 克
-
糖1 小撮
-
萊姆汁½ 茶匙
-
烏斯特調味醬¼ 茶匙
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
285 kcal /
1192 kJ
Πρωτεΐνη
6 g
Λιπαρά
23 g
Υδατάνθρακες
11 g
Φυτικές ίνες
6 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

美善品層疊出美味
72 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλων海南雞飯和蒸蛋
1 Std. 20 Min
干貝炊飯和豬肉蔬菜味噌湯
1 Std.
韓式大醬湯和芝麻海苔飯糰
Keine Bewertungen
艾草雞湯、麻醬秋葵和李子蛋糕
1 Std. 30 Min
越式燉蔬菜
Keine Bewertungen
蒸巧克杯子蛋糕&初夏水果茶
Keine Bewertungen
蔬菜玫瑰蒸餃&番茄蛋花湯
1 Std. 25 Min
彩椒太陽蛋&茄汁鯖魚拉麵、肉燥炒雙椒
1 Std. 20 Min
午餐肉美乃滋飯&菜頭貢丸湯、香菇炒青花菜
1 Std. 20 Min
葡萄乾起司饅頭&蟹肉棒蒸蛋、珍寶米漿
1 Std. 20 Min
青蔥煮牛胸腺
Keine Bewertungen
蘑菇濃湯佐蒸火雞肉和蔬菜
Keine Bewertungen