
Συσκευές & Αξεσουάρ
薑味青豆濃湯&萊姆鮭魚佐花椰菜
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
4 人份
Υλικά
-
橄欖油80 克
-
醬油50 克
-
紅糖½ 茶匙
-
萊姆 ,取皮屑及汁液1 顆
-
新鮮鮭魚片,去皮 ,去骨(每片約150-180 克)4 片
-
紅蔥頭 ,切塊100 克
-
蒜頭1 粒
-
韭蔥 ,只取蔥白、切塊100 克
-
嫩薑 (προαιρετικό πεδίο) ,去皮20 - 30 克
-
西洋芹 ,切塊100 克
-
冷凍青豆350 克
-
水450 克
-
鹽2 茶匙
-
綠花椰菜,切小朵400 克
-
黑胡椒粉2 小撮
-
鮮奶油 (約含18%脂肪) ,依個人喜好調整50 - 100 克
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
664 kcal /
2782 kJ
Πρωτεΐνη
46 g
Λιπαρά
43 g
Υδατάνθρακες
19 g
Φυτικές ίνες
9.4 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

美善品層疊出美味
72 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλων海南雞飯和蒸蛋
1 godz. 20 min
干貝炊飯和豬肉蔬菜味噌湯
1 godz.
韓式大醬湯和芝麻海苔飯糰
Brak ocen
艾草雞湯、麻醬秋葵和李子蛋糕
1 godz. 30 min
越式燉蔬菜
Brak ocen
蒸巧克杯子蛋糕&初夏水果茶
Brak ocen
蔬菜玫瑰蒸餃&番茄蛋花湯
1 godz. 25 min
彩椒太陽蛋&茄汁鯖魚拉麵、肉燥炒雙椒
1 godz. 20 min
午餐肉美乃滋飯&菜頭貢丸湯、香菇炒青花菜
1 godz. 20 min
葡萄乾起司饅頭&蟹肉棒蒸蛋、珍寶米漿
1 godz. 20 min
青蔥煮牛胸腺
Brak ocen
蘑菇濃湯佐蒸火雞肉和蔬菜
Brak ocen