蔬菜濃湯&菠菜焗蛋盅

蔬菜濃湯&菠菜焗蛋盅

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
8 人份

Υλικά

  • 紅蘿蔔 ,切塊
    400 克
  • 韭蔥 ,切塊
    300 克
  • 蕪菁 ,切塊
    200 克
  • 馬鈴薯 ,切塊(約 2 公分)
    100 克
  • 800 克
  • ,依個人喜好調味
    2 茶匙
  • 胡椒粉 ,依個人喜好調味
    2 小撮
  • 新鮮嫩菠菜
    200 克
    200 克 新鮮菠菜葉
  • 奶油 ,切塊
    40 克
  • 新鮮番茄 ,切丁
    100 克
  • 蛋 (每顆重約53-63克) ,冷藏 (詳見要訣)
    8 顆
  • 白麵包 ,切長條,放入烤箱烤過
    400 克

Διατροφή ανά 1 人份

Θερμίδες 279 kcal / 1169 kJ
Πρωτεΐνη 13 g
Λιπαρά 9 g
Υδατάνθρακες 34 g
Φυτικές ίνες 5.6 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων