 
            Συσκευές & Αξεσουάρ
羊乳起士布丁佐優格淋醬
                
                Προετοιμασία 30 λεπτ. 
              
              
                
                Σύνολο 45 λεπτ.
              
              
                
                4 個
              
            Υλικά
羊乳起士布丁
- 
          奶油 少許,刷油用
- 
          麵粉 (中筋麵粉),灑粉用40 克
- 
          牛奶130 克
- 
          新鮮羊乳起士140 克
- 
          鹽½ 茶匙
- 
          蛋 (每顆重約53-63克) 蛋黃蛋白分開2 顆
- 
          水500 克
- 
          韭蔥 只取蔥白、切段 (約0.5 公分)300 克
- 
          紅甜椒 切丁 (約1 公分)50 克
優格淋醬
- 
          原味優格125 克
- 
          新鮮羊乳起士60 克
- 
          蝦夷蔥 切碎6 枝
- 
          鹽2 - 3 小撮
- 
          胡椒粉 依個人喜好調整2 小撮
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 個
                    Πρωτεΐνη
                    
                        13 g 
                    
                  
                  
                    Θερμίδες
                    
                        1089 kJ  / 
                        260 kcal 
                    
                  
                  
                    Λιπαρά
                    
                        14 g 
                    
                  
                  
                    Φυτικές ίνες
                    
                        2.5 g 
                    
                  
                  
                    Υδατάνθρακες
                    
                        18 g 
                    
                  
              Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
 
                      
                        美善品層疊出美味
                        72 Συνταγές
Ταϊβάν
                    
                  Ταϊβάν
 
                                     
                                    