
Συσκευές & Αξεσουάρ
Cannelloni with Artichoke Filling and Tomato Sauce
Προετοιμασία 45 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 35 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)140 g
-
smoked cheese (e.g. smoked mozzarella, smoked Edam), cut in pieces (4-5 cm)200 g
Filling
-
garlic clove1
-
extra virgin olive oil plus extra for greasing20 g
-
artichoke hearts300 g
-
white wine100 g
-
ricotta cheese100 g
-
eggs2
-
salt1 tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
cannelloni (large, dried, cylindrical egg pasta) (approx. 180 g)16
Tomato Sauce
-
celery stalk cut in pieces40 g
-
onion halved30 g
-
carrot cut in pieces40 g
-
garlic clove1
-
tinned tomatoes400 g
-
water200 g
-
sugar1 pinch
-
salt1 tsp
-
ground black pepper1 pinch
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
39 g
Θερμίδες
2997 kJ /
715 kcal
Λιπαρά
39 g
Φυτικές ίνες
12.2 g
Υδατάνθρακες
40 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Great Taste On Every Level
72 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChicken, Basil and Roasted Red Pepper Spaghetti
35 Min
Thai Curry Noodles
25 Min
Spaghetti alla Puttanesca
35 Min
Sweet and Sour Tofu with Un-fried Rice
2 Std. 5 Min
Chicken and Spinach Lasagne
1 Std. 15 Min
Prawn Pasta with Rocket Pesto
55 Min
Prawn and Vegetable Rice
1 Std. 10 Min
Chicken, Butternut Squash and Toasted Pine Nut Risotto
45 Min
Spaghetti alla Carbonara
30 Min
Baby-friendly Courgette and Goat's Cheese Pearl Barley Risotto
1 Std. 15 Min
Baby-friendly Turkey and Red Pepper Bolognese
1 Std. 25 Min
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30 Min