Συσκευές & Αξεσουάρ
Steamed Aubergine and Ricotta Lasagne
Προετοιμασία 35 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 25 λεπτ.
3 portions
Υλικά
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)50 g
-
fresh parsley leaves only5 - 10 g
-
ground black pepper to taste1 - 2 pinches
-
water1100 g
-
salt2 tsp
-
dried lasagne pasta sheets160 g
-
aubergines diced (approx. 1 cm)300 g
-
garlic clove1
-
onions cut in pieces50 g
-
carrots cut in pieces50 g
-
celery stalk cut in pieces30 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
tinned chopped tomatoes500 g
-
ricotta cheese drained250 g
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
24 g
Θερμίδες
2352 kJ /
561 kcal
Λιπαρά
29 g
Φυτικές ίνες
7 g
Υδατάνθρακες
48 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
Great Taste On Every Level
72 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνAsian-style Chicken, Rice and Vegetables
40min
Spaghetti Bloody Brain
13h 30min
Pasta with Prawn and Pepper Sauce
30min
Pasta with Anchovies and Breadcrumbs
45min
Beef and Olive Meatballs with Spaghetti
40min
Chicken and Mushroom Rice
55min
Asparagus, Broccoli and Mushroom Rice
55min
Salmon and Mushroom Rice
1h
Creamy Tagliatelle with Squash, Scamorza and Pecorino
45min
Creamy Chicken and Broccoli Pasta
30min
Tomato and Mushroom Spaghetti
25min
Lasagne Bolognese with Fresh Spinach Pasta
3h