Duck Breasts with Orange Ginger Sauce, Mashed Potatoes and Green Beans

Duck Breasts with Orange Ginger Sauce, Mashed Potatoes and Green Beans

4.3 43 βαθμολογίες
Προετοιμασία 35 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 10 λεπτ.
2 portions

Υλικά

  • shallots halved
    40 g
  • garlic clove
    1
  • fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)
    20 g
  • Seville orange marmalade
    60 g
    60 g orange marmalade, plus 1 Tbsp lemon juice
  • fresh thyme leaves
    1 pinch
  • olive oil
    20 g
  • balsamic vinegar
    20 g
    20 g sherry vinegar
  • port
    50 g
  • water
    550 g
  • salt
    1 tsp
  • ground black pepper adjust to taste
    ½ tsp
  • duck breasts, skinless (approx. 150-200 g each) (see tip)
    2
  • floury potatoes peeled, cut in pieces (1 cm)
    350 g
  • sweet paprika
    ½ tsp
  • butter
    30 g
  • milk
    120 g
  • fresh green beans cut in pieces (2 cm) if necessary
    120 - 150 g

Βαθμός δυσκολίας

μέτρια


Διατροφή ανά 1 portion

Πρωτεΐνη 43 g
Θερμίδες 3136 kJ / 750 kcal
Λιπαρά 33 g
Φυτικές ίνες 4.4 g
Υδατάνθρακες 60 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων