
Συσκευές & Αξεσουάρ
日式茶碗蒸
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
6 人份
Υλικά
-
蛋 (每顆重約53-63克)6 顆
-
水800 克
-
鹽½ 茶匙
-
烹大師鰹魚粉½ 茶匙
-
醬油2 茶匙
-
胡椒粉1 小撮
-
豬絞肉 (προαιρετικό πεδίο)100 克
-
新鮮香菇 ,切片30 克
-
生白蝦仁6 隻
-
冷凍青豆 (25克)30 顆
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
138 kcal /
576 kJ
Πρωτεΐνη
12 g
Λιπαρά
9 g
Υδατάνθρακες
2 g
Φυτικές ίνες
0.2 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

美善品層疊出美味
72 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν