日式茶碗蒸

日式茶碗蒸

3.2 5 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
6 人份

Υλικά

  • 蛋 (每顆重約53-63克)
    6 顆
  • 800 克
  • ½ 茶匙
  • 烹大師鰹魚粉
    ½ 茶匙
  • 醬油
    2 茶匙
  • 胡椒粉
    1 小撮
  • 豬絞肉 (προαιρετικό πεδίο)
    100 克
  • 新鮮香菇 ,切片
    30 克
  • 生白蝦仁
    6 隻
    6 根 蟹肉棒, ,切段
  • 冷凍青豆 (25克)
    30 顆

Διατροφή ανά 1 人份

Θερμίδες 138 kcal / 576 kJ
Πρωτεΐνη 12 g
Λιπαρά 9 g
Υδατάνθρακες 2 g
Φυτικές ίνες 0.2 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων