 
            Συσκευές & Αξεσουάρ
日式茶碗蒸
                
                Προετοιμασία 10 λεπτ. 
              
              
                
                Σύνολο 35 λεπτ.
              
              
                
                6 人份
              
            Υλικά
- 
          蛋 (每顆重約53-63克)6 顆
- 
          水800 克
- 
          鹽½ 茶匙
- 
          烹大師鰹魚粉½ 茶匙
- 
          醬油2 茶匙
- 
          胡椒粉1 小撮
- 
          豬絞肉 (προαιρετικό πεδίο)100 克
- 
          新鮮香菇 切片30 克
- 
          6 根 蟹肉棒, ,切段生白蝦仁6 隻
- 
          冷凍青豆 (25克)30 顆
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 人份
                    Πρωτεΐνη
                    
                        12 g 
                    
                  
                  
                    Θερμίδες
                    
                        576 kJ  / 
                        138 kcal 
                    
                  
                  
                    Λιπαρά
                    
                        9 g 
                    
                  
                  
                    Φυτικές ίνες
                    
                        0.2 g 
                    
                  
                  
                    Υδατάνθρακες
                    
                        2 g 
                    
                  
              Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
 
                      
                        美善品層疊出美味
                        72 Συνταγές
Ταϊβάν
                    
                  Ταϊβάν
 
                                     
                                    