
Συσκευές & Αξεσουάρ
雞肉凍卷佐蒔蘿優格醬
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ. 25 λεπτ.
40 片
Υλικά
雞肉凍卷
-
綜合甜椒 (如:黃、紅、青),切塊150 克
-
去皮去骨雞胸肉 ,切塊(約3-4 公分)300 克
-
去骨去皮雞腿肉 ,切塊300 克
-
黑胡椒粉1 小撮
-
蔬菜鹽 (自製)2 茶匙
-
水500 克
蒔蘿優格醬
-
蒔蘿 ,只取葉子10 - 15 根
-
蒜頭1 粒
-
原味優格300 克
-
美乃滋50 克
-
鹽2 小撮
Διατροφή ανά 1 片
Θερμίδες
34 kcal /
140 kJ
Πρωτεΐνη
4 g
Λιπαρά
2 g
Υδατάνθρακες
1 g
Φυτικές ίνες
0.1 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

美善品層疊出美味
72 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν