 
            Συσκευές & Αξεσουάρ
雞肉凍卷佐蒔蘿優格醬
                
                Προετοιμασία 25 λεπτ. 
              
              
                
                Σύνολο 3ωρ. 25 λεπτ.
              
              
                
                40 片
              
            Υλικά
雞肉凍卷
- 
          綜合甜椒 (如:黃、紅、青),切塊150 克
- 
          去皮去骨雞胸肉 切塊(約3-4 公分)300 克
- 
          去骨去皮雞腿肉 切塊300 克
- 
          黑胡椒粉1 小撮
- 
          1 茶匙 鹽, 加1 茶匙乾燥綜合香料蔬菜鹽 (自製)2 茶匙
- 
          水500 克
蒔蘿優格醬
- 
          蒔蘿 只取葉子10 - 15 根
- 
          蒜頭1 粒
- 
          原味優格300 克
- 
          美乃滋50 克
- 
          鹽2 小撮
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 片
                    Πρωτεΐνη
                    
                        4 g 
                    
                  
                  
                    Θερμίδες
                    
                        140 kJ  / 
                        34 kcal 
                    
                  
                  
                    Λιπαρά
                    
                        2 g 
                    
                  
                  
                    Φυτικές ίνες
                    
                        0.1 g 
                    
                  
                  
                    Υδατάνθρακες
                    
                        1 g 
                    
                  
              Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
 
                      
                        美善品層疊出美味
                        72 Συνταγές
Ταϊβάν
                    
                  Ταϊβάν
 
                                     
                                    