雞肉凍卷佐蒔蘿優格醬

雞肉凍卷佐蒔蘿優格醬

5.0 1 βαθμολογία
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ. 25 λεπτ.
40 片

Υλικά

雞肉凍卷
  • 綜合甜椒 (如:黃、紅、青),切塊
    150 克
  • 去皮去骨雞胸肉 ,切塊(約3-4 公分)
    300 克
  • 去骨去皮雞腿肉 ,切塊
    300 克
  • 黑胡椒粉
    1 小撮
  • 蔬菜鹽 (自製)
    2 茶匙
    1 茶匙 鹽, 加1 茶匙乾燥綜合香料
  • 500 克
蒔蘿優格醬
  • 蒔蘿 ,只取葉子
    10 - 15 根
  • 蒜頭
    1 粒
  • 原味優格
    300 克
  • 美乃滋
    50 克
  • 2 小撮

Διατροφή ανά 1 片

Θερμίδες 34 kcal / 140 kJ
Πρωτεΐνη 4 g
Λιπαρά 2 g
Υδατάνθρακες 1 g
Φυτικές ίνες 0.1 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων