 
            Συσκευές & Αξεσουάρ
鑲寬管通心麵佐蕃茄醬汁
                
                Προετοιμασία 45 λεπτ. 
              
              
                
                Σύνολο 1ωρ. 35 λεπτ.
              
              
                
                4 人份
              
            Υλικά
- 
          帕瑪森起司 切塊(約2-3 公分)140 克
- 
          煙燻起士 (如:斯卡莫札起士、艾登起士),切塊(約4-5 公分)200 克
內餡
- 
          蒜頭1 粒
- 
          特級初榨橄欖油 多備一些刷油用20 克
- 
          300 克 罐裝朝鮮蓟心新鮮朝鮮薊心300 克
- 
          白酒100 克
- 
          瑞可達起司100 克
- 
          蛋 (每顆重約53-63克)2 顆
- 
          鹽1 茶匙
- 
          黑胡椒粉2 小撮
- 
          寬管通心麵(cannelloni) (約180克)16 條
- 
          特級初榨橄欖油 刷油用
蕃茄醬汁
- 
          西洋芹 切塊40 克
- 
          洋蔥30 克
- 
          紅蘿蔔 切塊40 克
- 
          蒜頭1 粒
- 
          400 克 牛番茄罐頭番茄400 克
- 
          水200 克
- 
          糖1 小撮
- 
          鹽1 茶匙
- 
          黑胡椒粉1 小撮
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 人份
                    Πρωτεΐνη
                    
                        39 g 
                    
                  
                  
                    Θερμίδες
                    
                        2997 kJ  / 
                        715 kcal 
                    
                  
                  
                    Λιπαρά
                    
                        39 g 
                    
                  
                  
                    Φυτικές ίνες
                    
                        12.2 g 
                    
                  
                  
                    Υδατάνθρακες
                    
                        40 g 
                    
                  
              Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
 
                      
                        美善品層疊出美味
                        72 Συνταγές
Ταϊβάν
                    
                  Ταϊβάν
 
                                     
                                    