
Συσκευές & Αξεσουάρ
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
water500 g
-
salt plus extra to taste1 ½ tsp
-
potatoes cut in pieces (see tip)600 g
-
fresh salmon fillets, skinless (120-200 g each, approx. 2 cm thick)4
-
lemon grated zest and juice1
-
ground black pepper plus extra to taste1 pinch
-
shallots cut in halves100 g
-
butter10 g
-
button mushrooms cut in slices300 g
-
dry white wine50 g
-
cream50 g
-
cream cheese200 g
-
ground nutmeg2 pinches
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
660 kcal /
2763 kJ
Πρωτεΐνη
45 g
Λιπαρά
48 g
Υδατάνθρακες
27 g
Φυτικές ίνες
4 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

The Basic Cookbook 2018
174 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSeafood Salad with Pearl Barley
1sa 35 dk
Baked Turmeric Fish and Tomato Salsa
30 dk
Seafood Korma
40 dk
Steamed Sea Bream in Broth with Potatoes
35 dk
Menu: Broccoli and Edamame Soup with Gorgonzola, Salmon with Vegetables and Dill Sauce
Değerlendirme yok
Mussels Mariniere
Değerlendirme yok
Seafood and Pork Stew
Değerlendirme yok
Sushi Waffles
1sa 30 dk
Pollock with Potatoes, Savoy Cabbage and Citrus Sauce
1sa
Miso Whitefish with Green Beans and Chickpea Purée
3sa
Prawn and Sweet Potato Fritters
1sa
Fish Pie with Salsa Verde-laced Béchamel
1sa 40 dk