
Συσκευές & Αξεσουάρ
Potato and Vegetable Purée
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
vegetables (e.g. carrots, celeriac, peas, cauliflower, broccoli), cut in pieces (see tip)400 g
-
floury potatoes peeled, cut in slices (0.5 cm)600 g
-
salt to taste1 - 1 ¼ tsp
-
milk250 g
-
butter30 g
-
ground nutmeg (προαιρετικό πεδίο)1 pinch
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
263 kcal /
1099 kJ
Πρωτεΐνη
9 g
Λιπαρά
10 g
Υδατάνθρακες
33 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

The Basic Cookbook 2018
174 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνRice Salad with Vegetables
45 λεπτ.
Curried Couscous, Carrot and Chickpea Salad
10 λεπτ.
Pease Pudding
13ωρ. 10 λεπτ.
Carrot and Swede Mash
20 λεπτ.
Cauliflower Stuffed Parathas
45 λεπτ.
Creamy White Beans and Leeks
20 λεπτ.
Red Cabbage
1ωρ.
Spätzle with Mushroom Cream
30 λεπτ.
Salmon Rillette, Onion Chutney, Toasted Sourdough
1ωρ. 25 λεπτ.
Roasted Aubergine with Oyster Mushrooms
1ωρ.
Cooked Quinoa
15 λεπτ.
Gluten-free Veggie Patties with Yoghurt Dressing
1ωρ.