
Συσκευές & Αξεσουάρ
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
pork tenderloin cut in slices (1 cm)450 g
-
button mushrooms cut in slices100 g
-
dry vermouth75 g
-
milk100 g
-
onions cut in halves60 g
-
garlic clove (προαιρετικό πεδίο)1
-
wholegrain mustard2 tsp
-
hot mustard1 tsp
-
chicken stock paste, homemade1 heaped tsp
-
salt1 tsp
-
ground black pepper adjust to taste1 pinch
-
crème fraîche2 Tbsp
-
cornflour1 heaped Tbsp
-
fresh parsley to garnish2 - 3 sprigs
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
230 kcal /
961 kJ
Πρωτεΐνη
28 g
Λιπαρά
7 g
Υδατάνθρακες
8 g
Φυτικές ίνες
0.8 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

The Basic Cookbook 2018
174 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChicken Curry with Spinach
1 Std. 5 Min
Meatballs with Tomato Sauce
45 Min
Puy Lentil and Sausage Casserole
45 Min
Leftover Chicken Fajitas
1 Std. 20 Min
Ham Hock Potato Bake
35 Min
Spring Chicken Casserole
1 Std. 30 Min
Chicken, Pepper and Poppy Seed Curry with Rice and Tenderstem Broccoli
45 Min
Cheeseburger Quiche
50 Min
Steamed Bao Buns, Pork Belly and Wasabi Mayo
2 Std. 50 Min
Ras el Hanout Beef with Couscous and Courgettes
30 Min
Chicken Jalfrezi
1 Std.
Basque Chicken
1 Std. 10 Min