
Συσκευές & Αξεσουάρ
Creamy Vegetable Soup, Steamed Chicken with Vegetable Tagliatelle and Mustard Sauce
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 portions
Υλικά
Soup, Steamed Chicken and Vegetable Tagliatelle
-
onions cut in halves80 - 100 g
-
garlic clove1
-
olive oil20 g
-
carrots1 - 2
-
courgette1
-
water plus extra for soup400 g
-
salt2 tsp
-
mixed vegetables (e.g. potato, courgette, carrot, leek), cut in pieces450 g
-
chicken breast fillets, skinless cut in strips (5 cm x 2 cm)500 g
-
butter (προαιρετικό πεδίο)20 g
Sauce
-
crème fraîche50 g
-
mustard1 Tbsp
-
salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
fresh parsley leaves only3 - 4 sprigs
-
egg yolk (προαιρετικό πεδίο)1
Διατροφή ανά 1 portions
Θερμίδες
473 kcal /
1973 kJ
Πρωτεΐνη
34 g
Λιπαρά
29 g
Υδατάνθρακες
20 g
Φυτικές ίνες
5 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

The Basic Cookbook 2018
174 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνRoasted Marinated Chicken Thighs with Carrot Swede Mash
8 h 45 min
Bao Buns with Pork in BBQ sauce
2 h 10 min
Sirloin Steak with New Potatoes and Chimichurri
40 min
Venezuelan Shredded Chicken with Arepas
40 min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30 min
Sticky Apple Pork Ribs
2 h 30 min
Layered Chicken Dinner
2 h
Lamb Keema with Peas
1 h
Beef With Lemon Grass (Kuruma Iraichchi) And Coconut Roti
1 h 40 min
Roosterkoek (Barbecue Bread) with Boerewors Burgers
1 h 45 min
Lamb Koftas
1 h 30 min
Chicken Cacciatore
50 min