
Συσκευές & Αξεσουάρ
Curried couscous, carrot and chickpea salad
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 15 λεπτ.
6 portions
Υλικά
-
couscous200 g
-
olive oil40 g
-
boiling water
-
piece fresh ginger cut into pieces3 - 4 cm
-
red onion (approx. ¼ onion), cut into pieces30 g
-
carrot cut into pieces120 g
-
green capsicum cut into pieces (3-4 cm)½
-
dried apricots cut into pieces (1 cm)50 g
-
raisins50 g
-
raw cashews50 g
-
canned chickpeas rinsed and drained (approx. 250 g after draining)400 g
-
curry powder1 tbsp
-
fresh coriander leaves only, roughly chopped, for garnishing2 - 3 sprigs
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
336.8 kcal /
1414.7 kJ
Πρωτεΐνη
10.1 g
Λιπαρά
12 g
Υδατάνθρακες
43.6 g
Φυτικές ίνες
6.7 g
Κορεσμένα λιπαρά
1.9 g
Νάτριο
122.2 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Viva la Vegan
10 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνJeera rice (Cumin rice - TM6)
45 λεπτ.
Wholefood pancakes with vanilla and cinnamon poached apples
1ωρ. 25 λεπτ.
Sabji (vegetable) curry
30 λεπτ.
Potato pancakes
45 λεπτ.
Steamed eggs sunny side up
15 λεπτ.
Community fave brown rice salad
55 λεπτ.
Soula's Spanakopita
1ωρ. 35 λεπτ.
Paneer tikka
40 λεπτ.
Chawanmushi (Japanese savoury custard)
1ωρ. 45 λεπτ.
Pilaf with fragrant tarka
1ωρ. 20 λεπτ.
Mini chive pikelets with mushrooms
1ωρ.
Hazelnut and herb stuffed cauliflower
55 λεπτ.