Endive au jambon et au gorgonzola

Endive au jambon et au gorgonzola

4.8 393 βαθμολογία
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
6 portions

Υλικά

  • 50 g de cerneaux de noix
  • 50 g d'emmental coupé en morceaux
  • 700 g d'eau
  • 6 endives coupées en deux
  • 40 g de beurre demi-sel coupé en morceaux
  • 50 g de farine de blé
  • 500 g de lait
  • 3 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 3 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 70 g de gorgonzola
  • 6 tranches de jambon blanc

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 portion

Νάτριο 1338 mg
Πρωτεΐνη 28.1 g
Θερμίδες 1561.9 kJ / 373.3 kcal
Λιπαρά 23 g
Φυτικές ίνες 2.4 g
Κορεσμένα λιπαρά 11.2 g
Υδατάνθρακες 17.8 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων