
Συσκευές & Αξεσουάρ
Das Weisse vom Ei-Omelette
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
2 Portionen
Υλικά
-
Eiweiss (von ca. 5 Eiern)150 g
-
Frühlingszwiebeln in feinen Scheiben30 g
-
Zucchetti fein geschnitten (2-3 mm)50 g
-
Tomaten fein geschnitten (2-3 mm)50 g
-
feinkörniges Salz½ TL
-
Olivenöl, nativ1 TL
-
Wasser500 g
-
Bresaola in Tranchen50 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 Portion
Πρωτεΐνη
17 g
Θερμίδες
431 kJ /
103 kcal
Λιπαρά
3 g
Φυτικές ίνες
17 g
Υδατάνθρακες
2 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Power Food
10 Συνταγές
Ελβετία
Ελβετία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνRigatoni mit Peperoni-Sauce
30 λεπτ.
Dhal
40 λεπτ.
Gefüllte Peperoni mit Linsenbolognese
1ωρ. 15 λεπτ.
Peperoni-Risotto
35 λεπτ.
Chana Masala
45 λεπτ.
Bohnen-Kartoffel-Curry
40 λεπτ.
One-Pot-Gnocchi
40 λεπτ.
Zwetschgenwähe Glutenfrei & Vegan
1ωρ. 35 λεπτ.
Linsen-Reis mit gebratenen Zwiebeln
45 λεπτ.
Graupenrisotto mediterran
50 λεπτ.
Chili non Carne
1ωρ.
Mediterrane Gemüsepfanne
30 λεπτ.