
Συσκευές & Αξεσουάρ
Cod with aïoli
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 portions
Υλικά
Aïoli
-
olive oil200 g
-
garlic cloves5
-
egg yolks2
-
mustard1 tbsp
-
salt1 tsp
-
ground Espelette pepper1 pinch
The cod and its garnish
-
cod fillets (approx. 120 g each)4
-
olive oil2 tbsp
-
salt4 pinches
-
ground Espelette pepper4 pinches
-
water800 g
-
turnip (approx. 1 turnip)150 - 200 g
-
raw crapaudine beetroot1
-
carrots350 - 400 g
Raw vegetable salad
-
shallot1
-
leek white part only30 g
-
celeriac30 g
-
olive oil100 g
-
freshly squeezed lemon juice (from one lemon)
-
raw crapaudine beetroot cut in small cubes30 g
Assembly
-
lamb's lettuce20 g
-
red radishes cut in halves8
-
fresh parsley chopped12 sprigs
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
964 kcal /
4032 kJ
Πρωτεΐνη
29 g
Λιπαρά
85 g
Υδατάνθρακες
22 g
Φυτικές ίνες
6 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Provence on your table
10 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνIndian-style fish with yoghurt sauce, potatoes and vegetables
1ωρ.
IDB2024
2ωρ.
Baked masala fish
1ωρ. 15 λεπτ.
Salmon with mango sauce, flat green beans and carrots
1ωρ.
Pike perch fillets with fresh corn polenta
1ωρ. 5 λεπτ.
Sardines in parcels with green bean salad
Καμία βαθμολογία
Mussels in white wine and cream sauce
45 λεπτ.
Gochujang seafood risotto
1ωρ.
Miso fish with green beans and chickpea puree
3ωρ.
Sesame salmon and pea soup
1ωρ.
Tuna stew with potatoes
40 λεπτ.
Squid in squid ink sauce (calamares en su tinta)
1ωρ. 5 λεπτ.