Baked kibbeh (kibbeh bil sanieh)

Baked kibbeh (kibbeh bil sanieh)

4.7 29 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 35 λεπτ.
8 portions

Υλικά

Filling
  • onions cut into quarters
    150 g
  • sunflower oil
    40 g
  • pine nuts
    70 g
  • lamb meat finely minced
    400 g
    400 g beef, finely minced
  • salt
    1 tsp
  • freshly ground pepper
    1 tsp
  • ground cinnamon
    1 pinch
Kibbeh
  • lamb fillet sinew free, cut into cubes (3 cm)
    500 g
    500 g beef tenderloin, cut into cubes (3 cm)
  • ice cubes
    4
  • onions cut into quarters
    200 g
  • fine bulgur wheat rinsed with cold water and strained well (see tip)
    300 g
  • salt
    2 level tsp
  • ground cinnamon
    2 level tsp
Assembly and baking
  • sunflower oil plus extra for greasing
    10 g
  • freshly ground pepper (προαιρετικό πεδίο)
    1 level tsp
  • Arabian spice mix (προαιρετικό πεδίο)
    1 level tsp

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 463 kcal / 1937 kJ
Πρωτεΐνη 31.3 g
Λιπαρά 23.6 g
Υδατάνθρακες 31.5 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων