
Συσκευές & Αξεσουάρ
Nyonya Steamed Fish
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
5 portions
Υλικά
Nyonya sauce
-
fresh red chillies deseeded5
-
tomatoes cut in wedges150 g
-
shallots (approx 8 shallots)100 g
-
garlic cloves5
-
fresh lemongrass white part only3 stalks
-
torch ginger flowers (bunga kantan), buds only2 stalks
-
bird's eye chillies (chilli padi)12
-
cooking oil50 g
-
kesum leaves20
-
tamarind paste3 - 5 tbsp
-
water6 tbsp
-
sugar1 tbsp
-
shrimp paste (belacan) toasted1 tsp
-
salt1 tsp
-
lime juice3 tbsp
Steamed fish
-
water800 g
-
pomfret fish (1 whole fish), gutted and descaled, scored (see tips)800 g
-
ladies' fingers (okra) (approx 5 ladies‘ fingers), cut in pieces (2 cm)50 g
-
brown onions cut in wedges100 g
-
tomatoes cut in wedges100 g
-
fresh coriander leaves only, to garnish1 sprig
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
41.5 g
Θερμίδες
1807.5 kJ /
432 kcal
Λιπαρά
21.7 g
Φυτικές ίνες
2 g
Υδατάνθρακες
15.9 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Spicy Asian
12 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνAsian Steamed Side of Salmon
1ωρ. 45 λεπτ.
Balinese prawn curry (Russel Blaikie)
1ωρ. 45 λεπτ.
Curry Fish
35 λεπτ.
Sea Bass with Castelluccio Lentils - Spigola con lenticchie di Castelluccio
1ωρ.
Mussels in white wine and cream sauce
45 λεπτ.
Clam Chowder
55 λεπτ.
Fish and Chips
30 λεπτ.
Chilli mussels with thyme and tomatoes
40 λεπτ.
Salmon with Aromatics at 50°C
1ωρ. 40 λεπτ.
Mussels Mariniere
Καμία βαθμολογία
Steamed prawns or scallops
20 λεπτ.
Prawn and saffron risotto
30 λεπτ.