Teriyaki salmon bowl

Teriyaki salmon bowl

4.7 121 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 15 λεπτ.
4 portions

Υλικά

  • piece fresh ginger peeled
    4 cm
  • soy sauce
    100 g
  • rice wine
    120 g
  • rice malt syrup
    50 g
  • fresh boneless salmon fillets (approx. 180 g each)
    4
  • water
    1000 g
  • wild rice (see Tip)
    100 g
  • brown rice
    200 g
  • salt
    1 tsp
  • frozen edamame beans
    150 g
  • avocados flesh only, cut into thin slices
    1 - 2
  • spring onions/shallots trimmed and cut into thin slices on the diagonal
    1 - 2
  • fresh coriander leaves only
    4 sprigs
  • nori sheet cut into very thin strips (optional)
    1
  • black sesame seeds to serve (optional)
    2 tsp

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 886.3 kcal / 3722.3 kJ
Πρωτεΐνη 51.6 g
Λιπαρά 43.8 g
Υδατάνθρακες 68.3 g
Φυτικές ίνες 8.2 g
Κορεσμένα λιπαρά 8.7 g
Νάτριο 2271.7 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων