
Συσκευές & Αξεσουάρ
Lamb with rice and aubergines (maghlobat badenjan)
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 20 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
basmati rice200 g
-
water1550 g
-
onions cut into quarters100 g
-
oil20 g
-
lamb shoulder meat in bite-size cubes, fat removed700 g
-
ground cinnamon1 tsp
-
salt1 ½ tsp
-
pepper, freshly ground½ tsp
-
aubergine peeled and cut into slices (2 cm)350 g
-
toasted pine nuts to garnish
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
634 kcal /
2653 kJ
Πρωτεΐνη
43.5 g
Λιπαρά
22.4 g
Υδατάνθρακες
64.8 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Taste of Arabia
92 Συνταγές
Ελβετία
Ελβετία

The Basic Cookbook
151 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChunky bolognese
50 λεπτ.
Beef tacos
25 λεπτ.
Creamy coconut chicken curry (TM6)
30 λεπτ.
Kid-friendly butter chicken
35 λεπτ.
Murgh makhani (Butter chicken - TM6)
1ωρ. 15 λεπτ.
San choy bau (Matt Sinclair)
30 λεπτ.
Sticky sesame chicken
40 λεπτ.
Creamy beef curry
1ωρ. 15 λεπτ.
Beef stroganoff
35 λεπτ.
Chicken teriyaki
20 λεπτ.
Creamy chicken curry and rice
45 λεπτ.
Meatballs with tomato sauce
40 λεπτ.