
Συσκευές & Αξεσουάρ
Salmon kabsa
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
6 portions
Υλικά
-
basmati rice250 g
-
water1000 g
-
onions cut into quarters160 g
-
garlic cloves6
-
olive oil30 g
-
Arabian spice mix2 tsp
-
ground turmeric½ tsp
-
ground cumin1 tsp
-
tomatoes cut into quarters150 g
-
fresh coriander 10 sprigs roughly chopped and 5 sprigs finely chopped15 sprigs
-
tomato purée (concentrated)1 tbsp
-
fresh chilli (προαιρετικό πεδίο) deseeded and cut into pieces1
-
salt1 tsp
-
freshly ground black pepper1 pinch
-
fresh salmon fillets, skinless and boneless, cut into bite-sized pieces600 g
-
loomi (dried limes), pierced with a knife2
-
cinnamon stick1
-
cardamom pods4
-
cloves4
-
toasted pine nuts to garnish15 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
23.1 g
Θερμίδες
1770 kJ /
423 kcal
Λιπαρά
18.9 g
Υδατάνθρακες
40.2 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Taste of Arabia
92 Συνταγές
Ελβετία
Ελβετία

The Basic Cookbook
151 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCrispy Fish Sandwiches with Honey Lime Slaw
40 λεπτ.
Maple Teriyaki Salmon with Rice and Broccoli
1ωρ. 5 λεπτ.
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40 λεπτ.
Braised cabbage and leek with steamed salmon
45 λεπτ.
Paella
30 λεπτ.
Keralan Fish Curry
30 λεπτ.
Steamed Salmon and Veggies with Yellow Rice
35 λεπτ.
Steamed red curry fish (Matt Sinclair)
30 λεπτ.
Salmon with Sticky Tomato Glaze
40 λεπτ.
Smoked Salmon Lemon Pasta
35 λεπτ.
Prawn and Miso Noodle Soup
20 λεπτ.
Prawn Saganaki with Feta
35 λεπτ.