Salmon kabsa

Salmon kabsa

4.7 35 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
6 portions

Υλικά

  • basmati rice
    250 g
  • water
    1000 g
  • onions cut into quarters
    160 g
  • garlic cloves
    6
  • olive oil
    30 g
  • Arabian spice mix
    2 tsp
  • ground turmeric
    ½ tsp
  • ground cumin
    1 tsp
  • tomatoes cut into quarters
    150 g
  • fresh coriander 10 sprigs roughly chopped and 5 sprigs finely chopped
    15 sprigs
  • tomato purée (concentrated)
    1 tbsp
  • fresh chilli (προαιρετικό πεδίο) deseeded and cut into pieces
    1
  • salt
    1 tsp
  • freshly ground black pepper
    1 pinch
  • fresh salmon fillets, skinless and boneless, cut into bite-sized pieces
    600 g
    600 g white fish fillets, skinless, and boneless, cut into bite-sized pieces
  • loomi (dried limes), pierced with a knife
    2
  • cinnamon stick
    1
  • cardamom pods
    4
  • cloves
    4
  • toasted pine nuts to garnish
    15 g

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 423 kcal / 1770 kJ
Πρωτεΐνη 23.1 g
Λιπαρά 18.9 g
Υδατάνθρακες 40.2 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων