Συσκευές & Αξεσουάρ
Salmon kabsa
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
6 portions
Υλικά
-
basmati rice250 g
-
water1000 g
-
onions cut into quarters160 g
-
garlic cloves6
-
olive oil30 g
-
Arabian spice mix2 tsp
-
ground turmeric½ tsp
-
ground cumin1 tsp
-
tomatoes cut into quarters150 g
-
fresh coriander 10 sprigs roughly chopped and 5 sprigs finely chopped15 sprigs
-
tomato purée (concentrated)1 tbsp
-
fresh chilli (προαιρετικό πεδίο) deseeded and cut into pieces1
-
salt1 tsp
-
freshly ground black pepper1 pinch
-
600 g white fish fillets, skinless, and boneless, cut into bite-sized piecesfresh salmon fillets, skinless and boneless, cut into bite-sized pieces600 g
-
loomi (dried limes), pierced with a knife2
-
cinnamon stick1
-
cardamom pods4
-
cloves4
-
toasted pine nuts to garnish15 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
23.1 g
Θερμίδες
1770 kJ /
423 kcal
Λιπαρά
18.9 g
Υδατάνθρακες
40.2 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
Taste of Arabia
92 Συνταγές
Ελβετία
Ελβετία
The Basic Cookbook
151 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνGuinness® Bread
1 Std. 45 Min
Salmon Burger
2 Std. 20 Min
Seafood bisque
1 Std. 10 Min
Whitebait fritters
35 Min
Steamed coconut and prawn soup
30 Min
Salmon Miso Soup
30 Min
Keralan Fish Curry
30 Min
Prawns with coriander coconut rice
35 Min
Salmon Burger
35 Min
Rice Wine Fish Fillet
Keine Bewertungen
Flower Crab Tofu Stew
Keine Bewertungen
Shrimp, Tofu & Egg Casserole
25 Min