
Συσκευές & Αξεσουάρ
Spinach turnovers (fatayer)
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 25 λεπτ.
32 pieces
Υλικά
Dough
-
water150 g
-
olive oil90 g
-
salt½ tsp
-
flour350 g
Filling
-
fresh spinach leaves washed and dried400 g
-
onions cut into quarters350 g
-
salt2 tsp
-
sumac1 tsp
-
lemon juice, freshly squeezed100 g
Assembly and Baking
-
flour for dusting
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 piece
Πρωτεΐνη
1.8 g
Θερμίδες
305 kJ /
73 kcal
Λιπαρά
3.1 g
Υδατάνθρακες
9.4 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Taste of Arabia
92 Συνταγές
Ελβετία
Ελβετία

The Basic Cookbook
151 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSourdough Baguettes
15ωρ.
Macadamia and Parmesan biscuits
25 λεπτ.
Seeded sheet crackers (Toddlers and beyond)
1ωρ. 30 λεπτ.
Crab Tart
2ωρ. 30 λεπτ.
Cauliflower Artichoke Cheese Bake
Καμία βαθμολογία
Rainbow Flat Bread
Καμία βαθμολογία
Mini bacon and vegetable frittatas
35 λεπτ.
Chestnut, Mushroom and Cranberry Tart
Καμία βαθμολογία
Leek and Cheese Tart
Καμία βαθμολογία
Egg Salad in Crispy Easter Nests
Καμία βαθμολογία
Folded Herb Bread
1ωρ. 10 λεπτ.
Creamy Feta Dip
5 λεπτ.