Συσκευές & Αξεσουάρ
豬肉牛蒡炊飯
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 10 λεπτ.
2 人份
Υλικά
-
洋蔥 切塊(約3公分)50 克
-
油10 克
-
松阪肉 切薄片200 克
-
牛蒡 切絲(長約5公分)80 克
-
日式醬油15 克
-
米酒10 克
-
味醂10 克
-
高湯150 克
-
白米 洗淨、瀝乾200 克
-
紅蘿蔔 切絲(長約5公分)50 克
-
水500 克
-
蔥 切蔥花15 克
-
白芝麻1 大匙
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 人份
Νάτριο
466.4 mg
Πρωτεΐνη
27.2 g
Θερμίδες
3170.5 kJ /
758.5 kcal
Λιπαρά
29.5 g
Φυτικές ίνες
3.8 g
Κορεσμένα λιπαρά
68.6 g
Υδατάνθρακες
95.1 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
美味 • 炊飯
10 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν